zaterdag 23 januari 2021

Alles over Papendrecht

Nationale Lenteloop

09 juni 2018
Van 12:00 uur tot en met 00:00 uur

Atletiekvereniging Passaat organiseert vandaag de Lenteloop.  Het programma begint om 12:00 uur met diverse jeugdlopen voor kinderen vanaf groep 1 van de basisschool.  Elk jaar doen hieraan meer dan 700 kinderen mee. De afsluitende jeugdloop voor groep 7 en ouder gaat over 1500 meter en start om 13:00 uur. Alle deelnemers krijgen een diploma en een appel. Clowns kleuren de wedstrijden verder op, er is een springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken.

Er is een prestatieloop over 5 km, die start om 14:00 uur. De wedstrijd- en prestatieloop over 10 km start om 15:00 uur.  Het parcours van de 10 km voert onder andere langs de Veerweg, het centrum van Papendrecht, Kerkbuurt, Visschersbuurt, Oosteind en de Matenase Scheidkade. Start en finish is op de atletiekbaan van Passaat aan de Andoornlaan. Zowel op de 5 als de 10 km is er onderweg een waterpost. Traditioneel is de lenteloop de afsluiting voor de deelnemers die in januari bij Passaat met hardlopen zijn begonnen. De Lenteloop maakt deel uit van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

U kunt voorinschrijven tot en met 6 juni. Op de wedstrijddag kunt u ter plaatse ook nog inschrijven tot een half uur voor de start. Meer informatie en inschrijven op www.avpassaat.nl

Foto: AV Passaat - Lenteloop 2017 - Sylvia Konings

Info

Organisator:

Adres:

Website:

AV Passaat

Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38

www.avpassaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!