zondag 24 januari 2021

Alles over Papendrecht

Avondwandeling

15 juni 2018
Van 20:30 uur tot en met 22:30 uur

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is de verbinding tussen de Randstad en het “Groene Hart”. In het jonge Alblasserbos ligt een oud moerasbosje en is één van de weinige binnendijkse grienden aanwezig. In de educatieve tuin is een aantal landschapselementen,  die kenmerkend zijn voor onze Waard.

Wat is er heerlijker dan in de maand juni een avondwandeling te maken?
‘s Avonds en zeker als de schemering invalt is het anders buiten, rustiger, koeler, schemerachtig en er wordt op al onze zintuigen een beroep gedaan om zoveel mogelijk te ervaren. Vogelzang, wellicht een roepende bosuil, sterker wordende geuren van bloemen, rondvliegende vleermuizen, het past allemaal bij het avonduur. Ga met ons mee om samen op zoek te gaan en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Datum;  15 juni 2018
Locatie; Streeknatuurcentrum Alblasserwaard, Matenaweg 1
Starttijd; 20.30 uur
Duur;     tot +/- 22.30 uur
Kosten; Geen
Gidsen: Jankie Verhoeven en Bennie Schoonderwoerd (0184-412618)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!