Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schrijf mee in de KinderSchrijfherberg (8-12 jaar)'
20jun 2018

Schrijf mee in de KinderSchrijfherberg (8-12 jaar)

Woensdag 20 juni 2018, van 15:00 uur tot 15:45 uur.

Fantaseer je graag en heb je talloze ideeën?
Schrijf je graag? Of wil je juist leren schrijven? Kom dan naar de KinderSchrijfherberg! Iedere maand ben je op de derde woensdagmiddag van de maand van harte welkom in Bilbliotheek Papendrecht.
In de KinderSchrijfherberg geef je op creatieve wijze uiting aan je fantasie. Via eenvoudige schrijfoefeningen verwoord je samen met de andere schrijvers in spe je gedachten op papier. Je leert op speelse wijze gedichten, verhalen en songteksten schrijven en je draagt je teksten voor aan de andere bezoekers van de KinderSchrijfherberg. Uiteraard krijg je ook taal- en stijltips aangereikt. We werken met wisselende thema's.

Vóór de zomervakantie kun je gratis kennismaken met de KinderSchrijfherberg. Op 23 mei en 20 juni ben je van harte welkom. De kennismakingsworkshops beginnen om 15.00 uur en duren drie kwartier. Schrijfcoach Ditty van Drenth verzorgt de schrijfworkshops. Zij is initiatiefneemster van de (Kinder)Schrijfherberg. Meer info: schrijfherberg@gmail.com

Je kunt de schrijfsessies apart bijwonen. De KinderSchrijfherberg start officieel in september 2018 en is iedere 3e woensdag van de maand geopend van 15.00 - 16.30 uur. Schrijfervaring is niet vereist. Het schrijfplezier staat voorop. Per schrijfbijeenkomst betaal je €5,- (inclusief schrijfgerei, een drankje en versnapering).

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Datum: woensdag 23 mei en 20 juni
Tijd: 15.00 - 15.45 uur
Toegang: gratis | aanmelden via schrijfherberg@gmail.com
Voor wie: kinderen van 8 t/m 12 jaar

Contactinformatie:
Locatie: Veerweg 127
Organisator: Bibliotheek Papendrecht
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!