zondag 24 januari 2021

Alles over Papendrecht

Buurtpreventieavond AFGELAST

21 juni 2018
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Buurtpreventieavond op 21 juni 2018 afgelast
Gemeente Papendrecht laat weten via haar website:
Wegens een gebrek aan belangstelling is de buurtpreventieavond op donderdag 21 juni op CSG De Lage Waard afgelast. Wilt u toch weten wat u kunt doen om een bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de gemeente? Neem dan contact op met Esther Franse, adviseur openbare orde en veiligheid van de gemeente Papendrecht via veiligheid@papendrecht.nl


In navolging op de succesvolle veiligheidsavonden van afgelopen jaar, organiseert de gemeente Papendrecht samen met de politie Papendrecht een avond in het kader van buurtpreventie op donderdag 21 juni om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) op CSG De Lage Waard (Vijzellaan 4). Iedere inwoner van Papendrecht die een bijdrage wil leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de gemeente, kan zich hiervoor opgeven.

Buurtpreventie levert bijdrage aan de veiligheid
Buurtpreventie zet zich in voor een veilige en leefbare woonomgeving. De vrijwilligers werken nauw samen met gemeente, politie en Whatsappgroep Veilig Papendrecht. Het preventieteam loopt overdag en ‘s avonds als extra paar oren en ogen in de wijk, en komt voornamelijk in actie om woninginbraken en overlast tegen te gaan. Maar medewerkers buurtpreventie kunnen ook onregelmatigheden als hondenpoep, overlast door jongeren, fout parkeren en vandalisme constateren en doorgeven aan de juiste instanties.

Aanmelden
De buurtpreventieavond is speciaal voor inwoners die zich serieus willen inzetten voor de veiligheid in de wijk/gemeente. Door u aan te melden geeft u aan tijd beschikbaar te willen stellen ten behoeve van het buurtpreventieteam. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer, hoeveel tijd en in welke wijk u wilt surveilleren. Tijdens deze avond worden alle zaken met u doorgesproken. Hier is ook ruimte om vragen te stellen of onduidelijkheden op te helderen.

Voelt u zich betrokken bij uw wijk/gemeente en wilt u zich inzetten voor een veilige leefomgeving?
Geef u dan vóór 14 juni 2018 op voor de buurtpreventieavond via veiligheid@papendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Gemeente Papendrecht / Politie Papendrecht

CSG De Lage Waard, Vijzellaan 4

veiligheid@papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!