zondag 24 januari 2021

Alles over Papendrecht

Het Pap Hap Festival (AFGELAST)

23 juni 2018
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

Helaas heeft de organisatie door het voorspelde weer moeten besluiten deze activiteit af te lassen.

Leuke activiteiten voor kids van 6-12 jaar. Dit is de eerste editie van het Pap Hap Festival, op de ligweide van het zwembad. Het Pap Hap Festival is een idee en initiatief van Cas Kraal. (En onderdeel van de Kids Fun Middag)

Kinderen (9 t/m 13 jaar) verkopen thuisgemaakte/koude snacks en lekkernijen vanuit kramen, voor het goed doel (Stichting jarige Job). Wil je hier aan mee doen? Geef je dan op via email. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In elke kraam moeten minimaal 2 en maximaal 3 kinderen en 1 volwassene staan. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 mei.

Entree op de dag zelf: de toegangsprijs van het zwembad.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht - Frank de Boer

Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110

06-10529938

f.de.boer@papendrecht.nl www.jenjwpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!