zondag 24 januari 2021

Alles over Papendrecht

Peuter- en KleuterViering in De Morgenster

24 juni 2018
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

In de kerk is het vaak zo dat wanneer er iets afgelopen is, er gelijk een nieuw begin gemaakt is. Het is nooit klaar het is nooit afgelopen, het is als een spiraal, het is net als het leven, als het klaar is, is er altijd weer een nieuw begin. Zo is er in De Morgenster in Papendrecht op zondag 24 juni een Peuter- en KleuterViering in het kader van de MiddagVieringen in De Morgenster. Aanvang om 17:00 uur. Het is de opmaat voor het seizoen 2018 – 2019.

Het is de laatste MiddagViering van het seizoen 2017 – 2018. Een laatste met een nieuw begin, met Peuters en Kleuters die in deze dienst de volle aandacht krijgen. De bedoeling is dat ook de papa’s en mama’s , broertjes en zusjes, opa’s en oma’s mee komen. Zij zijn onmisbaar in de schakel waarover het die middag zal gaan. We beginnen namelijk bij het begin. We beginnen bij de Schepping, bij het geheim daarvan. We beginnen toen het nog donker was en nog geen licht. Maar om alles te maken moest er licht komen want dan kun je toch zien hoe mooi alles geworden is ? En zo is het steeds gegaan. Als de ene dag weer klaar was daar was alweer de volgende. Daarvan zal gezongen worden en gaan we samen bidden, voor onszelf en voor de schepping en de hele wereld. Maar we gaan ook zelf aan de slag om alles handen en voeten te geven met alle creativiteit die in ons zit.

Dus dat gaan we met z’n allen beleven. Van harte uitgenodigd.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Geref. Kerk 'De Morgenster'

Muilwijckstraat 1

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!