zaterdag 23 januari 2021

Alles over Papendrecht

Gratis kinderactiviteiten bij BSO BijDeKids (4-12 jaar)

27 juni 2018
Van 12:30 uur tot en met 14:30 uur

Op alle woensdagmiddagen in juni, dus ook vandaag van 12.30 tot 14.30 uur zijn er gratis activiteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar bij BSO BijDeKids. Iedere week is er een ander thema: Outdoor Adventure, Fit & Fun, Move your Body en Sport en Spel.

Aanmelden via de website. vol=vol


BSO BijDeKids heeft een prachtige locatie op het sportterrein van korfbalvereniging PKC/SWKGroep. Zij maken gebruik van zowel het clubgebouw als de omliggende sportvelden. Volop ruimte dus. De prachtige ligging zorgt ervoor dat er volop ruimte is voor sport en bewegen. Leuke verrassende clinics, spelletjes, beweegactiviteiten of gewoon lekker chillen binnen met vriendjes en vriendinnetjes.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

BSO BijDeKids

Andoornlaan 36

www.cokd.nl/gratisactiviteiten/
Deel dit bericht met je vrienden!