Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zomeravondconcert m.m.v. Excelsior in de Muziektent'
06jul 2018

Zomeravondconcert m.m.v. Excelsior in de Muziektent

Vrijdag 6 juli 2018 vanaf 19:00 uur.

Excelsior Papendrecht zal op vrijdag 6 juli as. een Zomeravondconcert verzorgen in samenwerking met Stichting Dorpsbehoud Papendrecht. De karakteristieke muziektent van Dorpsbehoud aan de Eilandstraat zal voor dit bijzondere concert als podium dienen.

Alle groepen van Excelsior laten van zich horen in een eigentijds, non-stop en avondvullend programma: het Orkest, het SMS Orkest, Klein Orkest, Saxofoon Orkest, de Slagwerkgroep en Junior Slagwerkgroep en als klap op de vuurpijl de première van de Steelband! Medewerking wordt verleend door Papendrechts Singer/Songwriter Francesco Daniel.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar. Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden teruggenomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent. Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie. 

Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer. Toegang is gratis!

Contactinformatie:
Locatie: de muziektent aan de Eilandstraat
Organisator: Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Website:http://www.dorpsbehoudpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!