dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Wandeling - Geschiedenis en landinrichting Alblasserwaard

Wandeling - Geschiedenis en landinrichting Alblasserwaard

04 augustus 2018
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Vertrekpunt: Ons Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is de verbinding tussen de Randstad en het “Groene Hart”. In het jonge Alblasserbos ligt een oud moerasbosje en is één van de weinige binnendijkse grienden aanwezig. In de educatieve tuin is een aantal landschapselementen,  die kenmerkend zijn voor onze Waard.

Geschiedenis en landinrichting Alblasserwaard
Vandaag gaan we om 13.30 van start bij ons Streeknatuurcentrum De Alblasserwaard. Wij willen jullie het economisch verhaal van de Alblasserwaard laten horen en zien. Tot voor 100 jaar geleden gingen economie en natuur gelijk op, daarna kwam de omslag.  Ondanks dat, is er in de Alblasserwaard nog voldoende te beleven als je er oog voor hebt.

Wij hopen jullie te ontmoeten. Uw IVN gids is Leen den Ouden.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!