Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Elektrische Fiets Informatiedag'
29aug 2018

Elektrische Fiets Informatiedag

Woensdag 29 augustus 2018, van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Vandaag organiseert Veilig Verkeer Nederland, samen met de gemeente Papendrecht en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) Drechtsteden een Elektrische Fiets Informatiedag. Steeds meer mensen maken gebruik van een elektrische fiets.

Deze dag is bedoeld voor senioren om hen verkeerskennis, vaardigheden en informatie aan te rijken over het fietsen met een elektrische fiets. Onder begeleiding van medewerkers van Veilig Verkeer Nederland (VVN) gaat u op een parcours oefeningen doen. Daarnaast worden de belangrijkste verkeersregels en borden voor fietsers besproken en krijgt u informatie waar u op moet letten bij de aanschaf van een e-bike.

De informatiedag duurt van 10.00 tot 15.00 uur in het Denksportcentrum te Papendrecht. De lunch wordt verzorgd. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden maar aanmelden is wel verplicht. Dit kan tot maandag 20 augustus bij de heer J.W. de Jong van Veilig Verkeer Nederland via jwmj.dejong@planet.nl of 0184 – 613 466. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsbrief.

Contactinformatie:
Locatie: in het Denksportcentrum, v.d. Palmstraat 12
Organisator: J.W. de Jong van Veilig Verkeer Nederland
Telefoonnummer: 0184 – 613 466
Email:jwmj.dejong@planet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!