Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Oudere Jongerenconcert in de Muziektent'
31aug 2018

Oudere Jongerenconcert in de Muziektent

Vrijdag 31 augustus 2018, van 20:00 uur tot 23:00 uur.

Dit concert is al vele jaren de afsluiting van het muziektent seizoen en voor het publiek een uitgelezen kans om nog even van een paar uurtjes buiten en mooie muziek te genieten.

Het concert wordt gegeven door de Papendrechtse pop-rockband SMOY (Selected Music of Yesterday) waarmee SMOY aangeeft dat de juweeltjes van de popmuziek zijn/worden uitgekozen om te spelen. Deze selectie gaat van Dolly Parton tot Ilse de Lange, van ABBA tot Waylon, van The Three Degrees tot Queen, te veel om op te noemen. De variatie in nummers is dus groot.

De band - die bestaat uit vier mannen en twee vrouwen, allen ervaren muzikanten en zangeressen - heeft een indrukwekkend aantal optredens in en buiten de regio achter de rug, maar voor SMOY wordt het een debuut in de muziektent. De band kijkt er naar uit, bestuur en vrijwilligers van Dorpsbehoud ook, maar uiteindelijk wordt het pas een geslaagde avond als ook het publiek massaal de weg naar  Eilandstraat/Kazerneplein weet te vinden. 

SMOY zegt het zelf zo: “We vinden het superleuk dat we in Papendrecht mogen spelen. We gaan er een leuke luisteravond van maken en onze avond is geslaagd als iedereen aan het einde van de avond zegt…dat was mooi! Oftewel s’mooi oftewel SMOY’. Daar sluit het bestuur van Dorpsbehoud zich graag bij aan.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar. Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden terug genomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent.
Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer.

Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie. Toegang is gratis!

Contactinformatie:
Locatie: de muziektent aan de Eilandstraat
Organisator: Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Website:http://www.dorpsbehoudpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!