Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Wandeling in het Alblasserbos met de Boswachter

Wandeling in het Alblasserbos met de Boswachter

01 september 2018
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag organiseert Natuur- en vogelwacht de Alblasserwaard een wandeling in het Alblasserbos in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ga met ons mee, ervaar dit prachtige stukje natuur en luister naar de verhalen over het ontstaan en de flora- en fauna van dit bos.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en zal worden begeleid door dhr. Luuk Oevermans, boswachter projecten bij Staatsbosbeheer. Hij is destijds nauw betrokken geweest bij de aanleg van dit bos en weet alle mooie plekken te vinden en kan hier geweldig over vertellen. U bent allen van harte welkom.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!