Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Sporten voor 60+

Sporten voor 60+

03 september 2018
Van 08:30 uur tot en met 00:00 uur

Sporten voor 60+: sportief, gezond, veelzijdig en gezellig
Lekker sporten met mannen en vrouwen is gezond maar ook gezellig! Inwoners van Papendrecht die dit wel eens willen uitproberen, zijn vanaf maandagochtend of –avond 3 september of woensdag 6 september van harte welkom in gymnastieklokaal De Kooy en Sportcentrum Papendrecht.

De lessen zijn bedoeld voor inwoners van Papendrecht van 60 jaar en ouder die vroeger misschien bij een sportvereniging gesport hebben en dit graag weer willen oppakken. Of mensen die willen starten met bewegen voor hun gezondheid en/of sporten gewoon leuk vinden zijn van harte welkom. Omdat actief zijn ook op latere leeftijd alleen maar voordelen heeft, zijn deze speciale 60+ Actief sportgroepen in Papendrecht opgezet.

De lessen beginnen vaak met een warming up, gevolgd door conditionele oefeningen en balansoefeningen tot het afsluitende spel zoals tennis, badminton, lijnbal of hockey. De samenstelling van de groepen zijn heel divers mannen, vrouwen, stellen, alleenstaanden, vrienden etc. en er wordt rekening gehouden met een ieders niveau. Plezier in de sport en bewegen staat bovenaan! Voor de gezelligheid wordt er vaak na afloop ook koffie of thee gedronken.

De lessen vinden vanaf 3 september plaats ( met uitzondering van de schoolvakanties) :

Sportcentrum Papendrecht, Burg. Keijzerweg 110 :
Maandagochtend  08.30 – 09.30 uur
Maandagavond   19.30 – 20.30 uur
Woensdagochtend  10.45 – 11.45 uur
Woensdagochtend  11.45 – 12.45 uur

Sporthal De Kooy, Pieter Zeemanlaan 39 :
Woensdagochtend  11.00-12.00 uur

U hoeft zich niet van te voren aan te melden maar neem gewoon uw sportkleding en zaalschoenen een keer mee naar locatie en tijd van uw keuze. Een les kost €3,45 (de betaling geschiedt per lesjaar).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Pauline van der Kraan, Sterk Papendrecht

Sportcentrum Papendrecht, Burg. Keijzerweg 110

078 – 6154741

p.vdkraan@bwi-papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!