Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatieavond over werkzaamheden energienetwerk'
06sep 2018

Informatieavond over werkzaamheden energienetwerk

Donderdag 6 september 2018, van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Vanaf eind september 2018 tot en met januari 2019 vindt er onderhoud plaats aan het energienetwerk binnen Papendrecht. In die periode vervangt Stedin de installatie in het elektriciteitsstation in Papendrecht en de ruim vier kilometer lange, ondergrondse hoogspanningsverbinding tussen Alblasserdam en Papendrecht.

Hoe de (elektriciteit)kabelverbinding exact loopt en waar de geplande werkzaamheden gaan plaatsvinden, kunt u zien op de tracévideo die op de project website van Stedin is geplaatst. De werkzaamheden vinden deels in of naast de wegen of fietspaden plaats. Daar waar nodig worden er tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen om de verkeersveiligheid en bereikbaarheid te waarborgen. De omgeving blijft te allen tijde bereikbaar.

Informatieavond
Om u meer te vertellen over de werkzaamheden en uw vragen te beantwoorden organiseert Stedin op donderdag 6 september 2018 een informatieavond, in de vorm van een informatiemarkt, waar u van harte voor bent uitgenodigd. Deze avond vindt plaats in het Apollohotel vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur. U kunt gedurende de avond op ieder gewenst moment de informatiemarkt bezoeken en vooraf aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk.

Contactinformatie:
Locatie: in het Apollohotel aan de Burgemeester Keijzerweg 100
Organisator: Stedin


Deel dit bericht met je vrienden!