Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Corine Verver bij De Werkbank

Wethouder Corine Verver bij De Werkbank

06 september 2018
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Het college gaat werken op locatie. Dat betekent dat telkens een andere wethouder op een locatie in Papendrecht aanwezig is om mensen te ontmoeten, te horen wat er leeft binnen Papendrecht en 'zichtbaar nabij' het gesprek aan te gaan.

Als eerste is wethouder Corine Verver op donderdag 6 september van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig bij De Werkbank. U bent van harte welkom om haar daar te spreken.

Corine: 'Ik vind het heel mooi om te gast te mogen zijn bij De Werkbank. Bent u in de buurt en wilt u mij spreken?  U bent van harte welkom met uw vraag, klacht, idee of wat u ook met mij wilt bespreken. Het kan gaan over elk onderwerp. In ieder geval ben ik zeer geïnteresseerd in uw mening als het gaat over onderwerpen waar ik verantwoordelijk voor ben binnen het college van burgemeester en wethouders: burgerzaken, dienstverlening, cultuur, burgerparticipatie, wijkteam (Sterk Papendrecht), Wmo, volwassenenzorg, evenementen en omgevingsvisie.'

De Werkbank is een stichting door en voor werkzoekenden. Tijdens het wekelijks Werkcafé helpen zij elkaar bij het vinden van werk (betaald of onbetaald) of het starten van een bedrijf. Het werkcafé is elke week geopend op donderdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Werkbank

Kattestaart 2

werkbankdrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!