Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zing Nederlands Met Me'
08sep 2018

Zing Nederlands Met Me

Zaterdag 8 september 2018, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Theater De Willem is zaterdag 8 september het decor van Zing Nederlands Met Me. Na steden als Amsterdam, Den Haag en Deventer komt er nu ook een Papendrechtse editie van dit evenement waarbij ‘oude’ en nieuwe Nederlanders met elkaar zingen. Samen zingen verbroedert en helpt mensen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn die op een ontspannende manier te leren. Papendrechters die mee willen zingen, zijn van harte welkom.

Tijdens Zing Nederlands Met Me worden vijf eigentijdse Nederlandstalige liedjes gezongen rond het thema ‘Samen’. Om een idee te geven: op het programma staan onder meer ‘Mag ik dan bij jou?’ van Claudia de Breij en ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scene.
Eerst wordt geoefend waarna de liedjes in hun geheel worden gezongen. Dat gebeurt onder begeleiding van een gelegenheidsband en twee zangeressen. De teksten van de songs zijn te volgen op een beamer. Het plezier in met elkaar zingen staat bij Zing Nederlands Met Me voorop.

Iedere (nieuwe) Papendrechter - jong en oud - is zaterdag 8 september welkom. Het evenement is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar. De toegang is gratis. Dat is mogelijk dankzij de financiële bijdrage die de stichting voor Zing Nederlands Met Me kreeg van de A.A. de Haanstichting. Het zingen begint om 14.30 uur; de deuren van De Willem gaan open om 14.00 uur. Na afloop (rond 16.00 uur) is er gelegenheid om - voor eigen rekening - wat te drinken en elkaar te ontmoeten.

Foto: De gelegenheidsband, geflankeerd door de initiatiefneemsters van de SIHVPa.

Contactinformatie:
Locatie: Theater de Willem aan de v/d Palmstraat
Organisator: Stichting Interkerkelijke Hulp Vluchtelingen Papendrecht (SIHVPa)
Website:http://sihvpa.nl


Deel dit bericht met je vrienden!