Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Start Tekencursus voor beginners

Start Tekencursus voor beginners

10 september 2018
Van 09:00 uur tot en met 11:00 uur

Het Gerbrandy-Atelier start op 10 september weer de tekencursus voor belangstellenden zonder tekenervaring. Cursisten raken vertrouwd met potlood en papier, door het tekenen van lijnen, schaduw en perspectief. Het leren zien van eenvoudige vormen en het natekenen hiervan.

De cursus bestaat uit vier wekelijkse lessen van 9.00 tot 11.00 uur. We starten op maandag 10 september, het bijwonen van de eerste les is wel vereist. De locatie is de Brederodezaal van Rivas aan Markt. De kosten bedragen € 50,00, inclusief materialen en koffie.

Aansluitend hierop is de mogelijkheid voor de cursus ‘Tekenen Vervolg’ en daarna een schildercursus. Deze vervolgcursussen bestaan elk uit vier lessen. Hierna kunnen cursisten aansluiten bij de teken- en schildergroep ‘Vrije Technieken’.

De cursus wordt al 30 jaar gegeven door Greetje de Vroomen.
Belangstellenden kunnen zich bij haar opgeven 078 615 2943

Foto: Dieter de Vroomen

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Het Gerbrandy-Atelier - Greetje de Vroomen

de Brederodezaal van Rivas aan Markt 24

078 615 2943

Deel dit bericht met je vrienden!