Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Workshop KinderBouwplaats op de Westpolder

Workshop KinderBouwplaats op de Westpolder

15 september 2018
Van 10:30 uur tot en met 14:30 uur

Verbouwing Westpolder
In winkelcentrum Westpolder is men bezig met verbouwen. Omdat winkelcentrum Westpolder het leuk vindt om juist de kinderen mee te laten bouwen, heeft zij voor hen een echte mini bouwplaats gemaakt. In deze kinderbouwplaats zal t/m het einde van de verbouwing iedere maand een leuke doe-workshop worden georganiseerd.

Workshop KinderBouwplaats 
Vandaag vindt er weer een workshop plaats. Alle kinderen mogen gratis meedoen en er is altijd professionele begeleiding (Het Familiehuis) bij om de kinderen te helpen. Vandaag is er weer een leuke workshop voor de kinderen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Winkelcentrum Westpolder

Jan van Goyenstraat

www.facebook.com/winkelcentrumwestpolder
Deel dit bericht met je vrienden!