Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

MiddagViering: Mozes de leider

MiddagViering: Mozes de leider

16 september 2018
Van 17:00 uur tot en met 18:15 uur

De MiddagViering staat in het teken van Mozes: wees de leider die je wil volgen. Het is een vooruitblik en een onderbouwing van de musical die ingestudeerd wordt door een groep mensen en die uiteindelijk leidt tot twee optredens in theater De Willem. 

De MiddagViering maakt deel uit van de ontdekkingstocht, waarin het leiderschap van Mozes centraal staat. We denken bij Mozes vaak aan die twee keer 40 jaar door de woestijn, het steeds weer opstaan van het volk dat terug wil naar de vleespotten van Egypte, en aan een Mozes die het water uit de berg slaat van woede. Maar het leiderschap van Mozes is altijd onderbelicht geweest.

Hij moest de grote Leider worden want hij had de profetie daarover zelf opgeschreven. Je kunt je daarbij de vraag stellen: is Mozes de leider die zichzelf wil volgen? Bijzonder is het dat Mozes voor zichzelf eerst helemaal niet de leider was die hij zou volgen. Hij is vol twijfel. 

Reden genoeg om uw oor te luisteren te leggen bij de MiddagViering.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Geref. Kerk 'De Morgenster'

Muilwijckstraat 1

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!