Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Het Leesfeest voor kinderen uit groep 3

Het Leesfeest voor kinderen uit groep 3

19 september 2018
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Hoera, je kind leert lezen!
Het is zover: je kind zit in groep 3 en is toe aan de eerste leesboekjes. De Bibliotheek AanZet wil je dan ook van harte uitnodigen voor het Leesfeest. Deze gezellige en informatieve middag is op woensdag 19 september. Iedereen is welkom: beginnende lezers, broers, zussen en (groot)ouders.

Je wordt wegwijs gemaakt in onze collectie voor beginnende lezers. Kom alles te weten over AVI-niveaus en krijg handige tips bij het uitzoeken van boekjes. Nieuwsgierig naar onze jeugdafdeling? Sluit dan aan bij één van de rondleidingen. Kinderen kunnen zich tijdens dit Leesfeest uitleven met een spannende speurtocht, voorlezen en taalspelletjes.

Praktische informatie
Datum: woensdag 19 september
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Toegang: gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!