Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schrijf mee in de KinderSchrijfherberg (8-12 jaar)'
19sep 2018

Schrijf mee in de KinderSchrijfherberg (8-12 jaar)

Woensdag 19 september 2018, van 15:00 uur tot 16:30 uur.

Fantaseer je graag en heb je talloze ideeën?
Schrijf je graag? Of wil je juist leren schrijven? Kom dan naar de KinderSchrijfherberg! Hier kan je elke derde woensdagmiddag van de maand van 15.00 tot 16.30 uur je gedachten op papier zetten.

In de KinderSchrijfherberg geef je op creatieve wijze uiting aan je fantasie. Via eenvoudige schrijfoefeningen verwoord je samen met de andere schrijvers in spe je gedachten op papier. Je leert op speelse wijze gedichten, verhalen en songteksten schrijven en je draagt je teksten voor aan de andere bezoekers van de KinderSchrijfherberg. Uiteraard krijg je ook taal- en stijltips aangereikt. We werken met wisselende thema's. Je kunt de schrijfsessies apart bijwonen.

Durf jij deze schrijfuitdaging aan? Kom dan naar de KinderSchrijfherberg in de bibliotheek. Schrijfervaring is niet vereist. Het schrijfplezier staat voorop. Per schrijfbijeenkomst betaal je €5,- (inclusief schrijfgerei, een drankje en versnapering). Schrijfcoach Ditty van Drenth verzorgt de schrijfworkshops. Zij is initiatiefneemster van de (Kinder)Schrijfherberg.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Datum: elke derde woensdag van de maand
Tijd: 15.00 - 16.30 uur
Toegang: €5,00 | aanmelden via schrijfherberg@gmail.com
Voor wie: kinderen van 8 t/m 12 jaar

Contactinformatie:
Locatie: Veerweg 135
Organisator: Bibliotheek Papendrecht
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!