Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open avond Papendrechtse Badminton Club'
19sep 2018

Open avond Papendrechtse Badminton Club

Woensdag 19 september 2018, van 19:30 uur tot 20:30 uur.

Kom en maak kennis met deze actieve sport en de vereniging. Van 19.30 tot 20.30 uur is er voor belangstellenden opvang die je laat kennismaken met de beginselen van de badmintonsport, voor een racket wordt gezorgd. Daarna is er gelegenheid om, al of niet begeleid, nog vrij te spelen.

De Papendrechtse Badminton Club is met zijn 50 jaar een club met historie. Een club die een thuis biedt aan sporters van diverse niveaus. Wil je competitie spelen dan kan dat en kun je wekelijks trainen onder leiding van een professioneel volledig bevoegde badmintontrainer.

Wil je alleen wat komen sporten en een shuttletje slaan dan kan dat natuurlijk ook! De club heeft qua spelniveau geen hoge ambities. Landelijk niveau of eredivisie is niet ons streven, maar lekker sporten met elkaar. Een praatje maken na 't sporten aan de bar onder genot van een drankje en een hapje maakt een sportavond compleet.

In het zo goed als nieuwe sportcentrum gelegen aan de Burgemeester Keijzerweg 110, zijn alle ingrediënten aanwezig. Besluit je lid te worden dan krijg als welkomstgeschenk een kwaliteitsracket cadeau en het eerste kwartaal 50% korting op de contributie.

Contactinformatie:
Locatie: Burgemeester Keijzerweg 110
Organisator: Papendrechtse Badminton Club
Email:info@papendrechtsebc.nl
Website:http://www.papendrechtsebc.nl


Deel dit bericht met je vrienden!