Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Open Coffee Papendrecht

Open Coffee Papendrecht

26 september 2018
Van 09:00 uur tot en met 11:00 uur

Voor wie is de Open Coffee Papendrecht?
Voor ondernemende mensen uit Papendrecht en omgeving. Dus ben jij een ondernemend type? Werkzaam als zelfstandige, freelancer, werkgever of werknemer binnen een bedrijf of organisatie of 'in between jobs'? Dan ben je van harte welkom!

Waarom?
Omdat het leuk en motiverend is om andere ondernemende mensen te ontmoeten. Om inspiratie op te doen, jezelf te laten zien, mooie gesprekken te voeren en te leren van elkaar. Ontspannen netwerken onder het genot van een kopje koffie.

We zijn vandaag te gast bij Officious, zij zijn gevestigd in D'Oude School in Papendrecht. Vanaf 9:00 tot 11:00 uur. Voor 5,- euro onbeperkt koffie en/of thee en volop inspiratie. De 5,- euro graag bij binnenkomst voldoen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Open Coffee Papendrecht

Officious, Schooldwarsstraat 48

info@opencoffeepapendrecht.nl www.opencoffeepapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!