Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Open les ETS-Bijbelcursus Papendrecht

Open les ETS-Bijbelcursus Papendrecht

27 september 2018
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

Op 13 september begint in Papendrecht het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor bijbelonderwijs in Nederland. De Bijbelcursus wil mensen helpen om de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen en toepassen en is geloofsopbouwend. Om dit te bereiken staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. Meestal wordt per les één bijbelboek behandeld. Tijdens de cursus komen alle Bijbelboeken aan bod.

De ETS-Bijbelcursus in Papendrecht stelt in de maand september haar lessen open voor gasten. Geïnteresseerden kunnen zo de lessen Oude en Nieuwe Testament vrijblijvend bezoeken en kennismaken met de cursus.

Ook in Papendrecht verzorgt de ETS een cursus. Op donderdag 13 en 27  september vinden de lessen plaats in De Spil, Stellingmolen 184. De avond begint om 19.30 en duurt tot 22.00uur. De lessen worden verzorgd door de docenten Hermineke Vonk, Henriëtte van Nes en Jirska van Hooijdonk.

Geïnteresseerden kunnen in september gratis en vrijblijvend de lessen bijwonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zie voor meer informatie over de cursus: www.evangelisch-college.nl/ets.
Wie vragen heeft over de cursus, kan contact opnemen via info@ets-cursus.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!