Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boeken- en rommelmarkt Excelsior'
29sep 2018

Boeken- en rommelmarkt Excelsior

Zaterdag 29 september 2018, van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Vandaag zal Muziekvereniging Excelsior Papendrechts de jaarlijkse boeken- en rommelmarkt houden.

Gedurende het afgelopen jaar zijn er veel spullen ingezameld, die op de rommelmarkt te koop worden aangeboden. De spullen worden gesorteerd, zodat kramen ingericht zullen zijn voor o.a. speelgoed, antiek, elektrische apparatuur en kleding. Bezoekers kunnen dus gericht zoeken, of juist naar hartelust snuffelen tussen de overige spullen op het plein.

Bij het ‘Rad van Avontuur’ zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen en natuurlijk komen veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat want ook op het terras is het met een bakje koffie zeer goed toeven. Excelsior is blij met de sponsoring van dagsponsor Albert Heijn en met de vele mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door het MKB in en rondom Papendrecht. De opbrengst komt ten goede aan de verenigingskas, waaruit o.a. opleidingen, instrumenten en concerten worden bekostigd.

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan in Papendrecht. De boekenmarkt (ook platen/CD’s) is in het verenigingsgebouw. De verkoop is van exact 10.00 uur tot 15.00 uur.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Rembrandtlaan 206
Organisator: Muziekvereniging Excelsior
Email:info@excelsiorpapendrecht.nl
Website:http://www.excelsiorpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!