dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Passaatcross

Passaatcross

03 november 2018
Van 11:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is in het Papendrechtse Oostpolderpark de  21e editie van de ‘race-door-de-modder’
De Passaatcross staat bekend om zijn vlakke parcours met een aantal obstakels en korte bochtjes. De prachtige herfstkleuren van het park zorgen voor een  bijzonder fraai decor. Iedereen kan meedoen, leden en niet-leden, jong en oud, snel of kalm aan. Sportief bezig zijn en gezelligheid staat voorop. Daarom is er ook een leuke nazit en is er traditioneel erwtensoep om de vermoeide spieren weer wat energie te geven.

Van 11.00 uur tot 12.40 uur zijn er veldlopen voor de jeugd, om 13.30 uur gevolgd door de korte cross van 3 km. Het hoofdnummer (6 en 8 km.) begint om 14.00 uur. Start en finish is bij Atletiekvereniging Passaat. Inschrijven kan vooraf op www.inschrijven.nl en ter plaatse.

Voor meer informatie, kijk op www.avpassaat.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

AV Passaat

Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38

www.avpassaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!