maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Burenraad DuPont en Chemours organiseert inloopbijeenkomst

Burenraad DuPont en Chemours organiseert inloopbijeenkomst

15 november 2018
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

Goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar, kom langs bij de Burenraad in Papecity

De Burenraad DuPont en Chemours organiseert op donderdagavond 15 november een inloopbijeenkomst in grand café Papecity in het centrum van Papendrecht. Iedereen is van harte welkom om langs te komen tussen 19.00 en 21.00 uur.

De Burenraad heeft als doel de dialoog tussen bewoners en bedrijven te stimuleren, en stelt vooral de persoonlijke gesprekken op prijs.
De gedachte bij de oprichting van de Burenraad is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben. Een Burenraad kan daarbij helpen.

De primaire taak van de Raad is om de relatie tussen DuPont en Chemours en de lokale samenleving te versterken. Er is regelmatig overleg met de directies van de bedrijven en de Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies. De leden van de Burenraad zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht. 

Input is belangrijk
Wat leeft er allemaal bij bewoners waar de Burenraad mee aan de slag kan? Welke vragen en zorgen zijn er? Uiteraard koppelt de Burenraad ook terug naar de bedrijven DuPont en Chemours en de Raad kan zodoende uw vragen en opmerkingen bij hen onder de aandacht brengen. Uw input is belangrijk voor het werk van de Burenraad op zoek naar verbeterpunten. Het is bovendien een mooie gelegenheid om kennis te maken met de verschillende raadsleden.

Kijk voor meer informatie over de Burenraad op www.burenraad.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Burenraad DuPont en Chemours

Veerpromenade 3

www.burenraad.nl
Deel dit bericht met je vrienden!