maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Mantelzorgsalon - Werk en Mantelzorg combineren

Mantelzorgsalon - Werk en Mantelzorg combineren

21 november 2018
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Vandaag organiseert Sterk Papendrecht een bijeenkomst voor mantelzorgers in Papendrecht.1 op de 5 medewerkers combineert werk met mantelzorgtaken thuis. Een taakcombinatie die niet altijd even makkelijk is. Bijna 40% voelt zich zwaar tot overbelast.

Zorgtaken tijdig bespreekbaar maken en samen met de leidinggevende zoeken naar (maatwerk)oplossingen, draagt bij aan een beter werk-privé balans. Maar hoe doe je dat en welke ondersteuningsmogelijkheden zijn er op en buiten het werk? Wat zijn de wettelijke regelingen waar je gebruik van kunt maken? Vragen waar tijdens de interactieve bijeenkomst ‘werken met mantelzorgtaken’ een antwoord op wordt gegeven.

Gastspreker: Jeanet van Lieshout van MEE Plus.

U bent welkom voor een kopje koffie/thee vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur.
De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek van Papendrecht. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 19 november bij Sterk Papendrecht. Deelname is gratis.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst en aanmelden, kunt u contact opnemen met Sjarda Joemai of Suzanne van den Ouden, telefoonnummer: 078 615 47 41 of via email: mantelzorg@bwi-papendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Sjarda Joemai of Suzanne van den Ouden

in de bibliotheek aan de Veerweg 135

078 615 47 41

mantelzorg@bwi-papendrecht.nl www.sterkpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!