dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Informatiebijeenkomst N3 en Wantijbrug

Informatiebijeenkomst N3 en Wantijbrug

22 november 2018
Van 17:30 uur tot en met 20:30 uur

Vandaag organiseert Rijkswaterstaat een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers uit Papendrecht over de komende werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug.

De Wantijbrug wordt volgend jaar gerenoveerd en voorzien van een nieuwe brugklep en nieuw bewegingswerk. Het groot onderhoud aan de N3 start in het tweede kwartaal van 2020 en duurt twee jaar.  De weg wordt voorzien van een nieuwe fundering en nieuw asfalt. Na deze werkzaamheden kan het verkeer weer vlot en veilig doorstromen.

Programma informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst is vrij in te lopen en heeft het karakter van een informatiemarkt. Per project staat een aantal tafels over thema’s als planning en hinder. Hier kunnen bezoekers informatie vragen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en de betrokken gemeente Papendrecht. Tijdens de bijeenkomst worden twee presentaties gegeven: de eerste om 18.00 uur en de tweede om 19.00 uur.

U kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen.

Vragen?
Bekijk de website of bel de landelijke informatielijn vanRijkswaterstaat: 0800-8002.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Rijkswaterstaat

Gemeentehuis, Markt 22

0800-8002

www.rijkswaterstaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!