Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'The Choir Company - ‘The Young Messiah’ '
23nov

The Choir Company - ‘The Young Messiah’

Vrijdag 23 november 2018 vanaf 19:30 uur.

Voor het zevende achtereenvolgende jaar trekt The Choir Company door het land. Uniek is dat er, naast de solisten, in elke concertplaats een projectkoor klaar staat van zangers en zangeressen uit alle delen van het land die zorgen voor een extra feestelijke, enthousiaste vertolking.

Toen The Choir Company in 2012 voor het eerst het land in ging Met Tom Parkers moderne bewerking van Händels ‘Messiah’ oratorium, "The Young Messiah", had niemand kunnen bedenken dat de concerten zo veel los zouden maken. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het verhaal van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding.  Het geheim van de ‘Young Messiah’? Het is zonder twijfel één van de meest aansprekende projecten die de boodschap van het evangelie dichter bij mensen heeft gebracht.

Wat betreft het programma: naast de uitvoering van "The Young Messiah" in de tweede helft van de avond brengt The Choir Company voor de pauze een afwisselend programma met een nieuwe selectie van de mooiste Tom Parker arrangementen waaronder  "Ouverture" en "Take Me Home" uit "The Ten Commandments", Mozart's "Ave Verum" en Tom Parker's bewerking van "Amazing Grace". Daarnaast zullen ook geliefde titels uit eerdere jaren als "Oliver's Song", "Look For me in Rainbows" en andere Tom Parker klassiekers niet ontbreken aangevuld met een paar andere muzikale uitstapjes en wereldberoemde melodieën zoals "Conquest of Paradise" (Vangelis)

Het concert wordt ook dit jaar begeleid door de volledige band van The Choir Company aangevuld met viool en cello, dus het belooft weer een heel bijzondere ervaring te worden.


Aanvang van het concert: 19.30 uur.
Tickets kosten in de voorverkoop: Euro 20,- (excl. reserveringskosten)
Te reserveren via www.events4christ.nl of 0297-237171. 

Contactinformatie:
Locatie: in de Bethlehemkerk v.d. Palmstraat 1
Organisator: Events4Christ
Telefoonnummer: 0297-237171
Website:http://www.events4christ.nl


Deel dit bericht met je vrienden!