dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Evenement Pop Up Papendrecht op de Markt

Evenement Pop Up Papendrecht op de Markt

24 november 2018
Van zaterdag 24 november 2018 tot en met zondag 09 december 2018


Voordat de ijsbaan op de Markt in december weer open gaat, vindt in de tent van zaterdag 24 november tot en met zondag 9 december het nieuwe evenement Pop Up Papendrecht plaats, ofwel PUP. Een feest voor alle leeftijden met uiteenlopende optredens en activiteiten.

Tijdens PUP zijn er elke dag verschillende activiteiten. Zo wordt zaterdag 24 november gestart met een pop up restaurant waaraan verschillende horecagelegenheden uit Papendrecht meedoen. Kinderen maken tijdens kunstcarrousels kennis met kunst en cultuur.

Verspreid over de week zijn er concerten van onder meer organist André de Jager, Frank and the Club en popkoor Sweet Pepper. Naast PUPpy muziek, jeugdtheater, standup cabaret is de tent ook het decor voor het Groot Papendrechts Dictee, een ondernemersborrel, een showcase tussen dansscholen en een PUPquiz. Natuurlijk wordt er ook een groot sinterklaasfeest gevierd. Zondag 9 december wordt PUP vanaf 14.30 uur afgesloten met een tentsamenkomst van de gezamenlijke kerken. Natuurlijk is ook iedereen die alleen maar even een kijkje wil nemen, een warme chocomel of een ander drankje wil drinken en bekenden wil ontmoeten, van harte welkom.

Pop Up Papendrecht is een initiatief van de Culturele Raad Papendrecht en is mogelijk gemaakt door de Stichting Huiskamer Papendrecht, Tafelronde 140 Papendrecht, de gezamenlijke kerken en de gemeente Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!