dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Cursus Digisterker - oefenen met DigiD

Cursus Digisterker - oefenen met DigiD

26 november 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:30 uur

De digitale wereld groeit. Er is steeds meer online te vinden en te regelen. Ook de overheid speelt in op digitaal.

Ben je hier niet bekend mee, of vind je het lastig om online je weg te vinden? Stop met zoeken! Stichting Digisterker organiseert de digivaardigheidscursus Werken met de e-overheid om jou te helpen. Belastingaangifte, een afspraak maken bij de gemeente of huurtoeslag aanvragen: stap voor stap leer je handig en veilig informatie vinden en verwerken. Er wordt aandacht besteed aan de websites van UWV, SVB, de Belastingdienst en de gemeente. Ook MijnOverheid, de Berichtenbox en DigiD komen aan bod.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, waarvan de eerste plaatsvindt op maandag 26 november. Daarna ben je welkom op maandag 3, 10 en en 17 december. De groep is klein en wordt begeleid door gecertificeerde docenten. Bij de start van de cursus ontvangt iedereen een werkboek. Voor meer informatie zie: www.digisterker.nl.

Praktische informatie:
Datum: maandag 26 november, 3, 10 en 17 december
Tijd: 10.30 - 12.30 uur
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Aanmelden via de website of aan de balie in de bibliotheek

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!