dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Muziekavond Excelsior in de PUP

Muziekavond Excelsior in de PUP

26 november 2018
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Voordat de ijsbaan in Papendrecht de deuren opent, vindt in de tent het nieuwe evenement ‘Pop Up Papendrecht’ plaats, kortweg ‘PUP’. Een verrassend programma voor alle leeftijden met uiteenlopende optredens en activiteiten.

In het kader van PUP zal Excelsior Papendrecht op maandagavond 26 november met maar liefst 4 ensembles een muzikale avond verzorgen in de PUP. Zowel het SMS Orkest, als het Klein Orkest, als het Saxofoon Orkest zal optreden, én als klap op de vuurpijl de Steelband! Deze Steelband is de nieuwste loot aan de stam van Excelsior en bestaat uit een enthousiaste club muzikanten die op gestemde oliedrums, afkomstig uit Trinidad en Tobago, swingende muziek maakt met zonnige, Caribische klanken.
Zo brengt het programma deze avond muziek uit alle tijden en windstreken, geschikt voor álle leeftijden.

De muzikanten laten het publiek een gevarieerde muzikale avond beleven in de heerlijk verwarmde PUP.
Toegang gratis.

Foto: MV Excelsior - De Steelband

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior

in de verwarmde PuP-tent op het Marktplein

www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!