maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Lopend Stilstaan voor werkzoekenden

Workshop Lopend Stilstaan voor werkzoekenden

27 november 2018
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Vandaag organiseert Stichting Werkbank Drechtsteden in samenwerking met John van der Sluis coaching de workshop Lopend Stilstaan. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers inzicht in hun sterke en minder ontwikkelde talenten.  Ook worden er suggesties gedaan hoe deze talenten te versterken.

Dit programma is voor werkzoekenden die met meer zelfvertrouwen en overtuiging hun tocht naar werk willen voortzetten. De workshop start bij de Werkbank, Kattestaart 2. Na een korte introductie met koffie en theegaan we naar buiten. Wandelschoenen en geschikte kleding zelf meenemen.

Deelname is gratis. Wel graag opgeven via Papendrecht@werkbankdrechtsteden.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Stichting Werkbank Drechtsteden

Kattestaart 2

Papendrecht@werkbankdrechtsteden.nl www.werkbankdrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!