Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Voorstelling Het boek van Sinterklaas (2-6 jaar)

Voorstelling Het boek van Sinterklaas (2-6 jaar)

05 december 2018
Van 15:00 uur tot en met 15:45 uur

Vanmiddag verzorgt het Poppentheater van Jacobus Wieman de voorstelling Het boek van Sinterklaas. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Het boek van Sinterklaas
De weken voorafgaand aan het Sinterklaasfeest, behoren voor de kinderen tot de meest spannende tijd van het jaar. Om deze spanning te ontladen heeft Koos Wieman een voorstelling gemaakt speciaal voor de allerkleinsten. We zien het grote boek van Sinterklaas, maar komt Sinterklaas nu wel of niet of wordt het een voorstelling met ‘Sinterkoos’? Het is een voorstelling waarin alle belangrijke attributen zoals het boek van Sinterklaas, de boot, de mijter, de stoel, Sints baard en staf een rol spelen. Naast vele bekende liedjes leren de kinderen nog een oud welkomstlied en een speciaal door Koos gemaakt Sinterklaaslied.

De toegang is gratis maar u moet zich wel van tevoren per e-mail aanmelden bij de secretaresse van de CRP Wendy van der Hoeven. Geeft u daarbij aan met hoeveel kinderen u komt. vol=vol

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

CRP - Wendy van der Hoeven

in de verwarmde PuP-tent op het Marktplein

w.vdhoeven@papendrecht.nl www.cultureleraadpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!