Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Lezing Hollandse kunst in Engelse landhuizen

Lezing Hollandse kunst in Engelse landhuizen

06 december 2018
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

De meeste van deze werken werden in de 18de eeuw verworven, de glorietijd van het Engelse landhuis. En hoewel menig familie de stukken later heeft moeten verkopen, zijn er vandaag de dag nog altijd vele prachtige schilderijen te vinden in historische landhuizen. Voor de tentoonstelling hierover vanaf 11 oktober heeft het Mauritshuis de mooiste Hollandse schilderijen geselecteerd uit huizen die door de National Trust worden beheerd. Het Haagse museum heeft hiermee een primeur, doordat niet eerder een dergelijke selectie in Nederland werd getoond.

Donderdag 6 december 2018
1 lezing van 2 uur
Dhr. H.M. (Hoo Man) Chan
Prijs: € 17,50
Inschrijven via de website of telefonisch

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!