Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Financieel Café Sterk Papendrecht

Financieel Café Sterk Papendrecht

06 december 2018
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Heeft u uitleg of advies nodig over brieven of uw administratie? Wilt u meer grip op uw geld? Kom dan lang bij het Financieel Café. Hier kunt u terecht voor vragen en advies op financieel gebied, zoals huur- en zorgtoeslag, problemen met uw uitkering, beslag op uw inkomen, het invullen van formulieren, zoals voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen en voor hulp en advies bij het ordenen van de thuisadministratie.

Ook wanneer u niet goed kunt rondkomen en advies nodig heeft bij budgetteren om de inkomsten en uitgaven in balans te brengen, kunt u terecht bij het Financieel Café.

Bij eenvoudige vragen wordt u direct geholpen. Wanneer dat nodig is, kunt u eventueel worden doorverwezen naar een andere instantie of kan een afspraak gemaakt worden bij het sociaal raadsliedenwerk. De aangeboden hulp van Sterk Papendrecht sociaalraadsvrouw Grian de Haan is gratis en u hoeft van tevoren geen afspraak te maken.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Sterk Papendrecht

Bosshardt Staringlaan 3

078-6154741

info@sterkpapendrecht.nl www.sterkpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!