Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Kerst Sing-in bij de Bethlehemkerk

Kerst Sing-in bij de Bethlehemkerk

16 december 2018
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

Een traditie is de Kerst Sing-in van de Bethlehemkerk: Er worden vuurkorven gestookt en er branden kaarsjes. We zingen onder begeleiding Kerstliederen onder het genot van glühwein en warme chocolademelk. Zomaar een uurtje bij elkaar, buiten in de kou rond het vuur, om bekende kerstliederen te zingen en te luisteren naar het Kerstevangelie.

Ook dit jaar, op zondag 16 december ’s avonds om 18.00 uur, komen we bij elkaar voor deze Kerst Sing-in. Een zaklampje of lantaarn is altijd handig om de tekst te kunnen lezen. En voor de kleintjes is het natuurlijk ook feest wanneer zij hun eigen lantaarntje bij zich hebben. Dus: “Kom allemaal zingen en neem buren, vrienden en familie mee! Zo wordt, al zingend, het Licht van Kerst ook buiten gehoord en gezien!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'

Het bordes van de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!