Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Kerstzangavond in de Grote Kerk

Kerstzangavond in de Grote Kerk

17 december 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag vindt in de Grote Kerk de jaarlijkse kerstsamenzang plaats. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, die door velen wordt gewaardeerd. Bekende en minder bekende kerstliederen hebben een plaats in het programma.

Aan deze avond werken het Christelijk Gemengd Koor Asaf en het Christelijk Krimpens Mannenkoor mee. Beide koren staan onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. Het orgel wordt bespeeld door Arie van der Vlist. Dominee B.E. Weerd houdt een meditatie naar aanleiding van het thema ‘Bewaar het in uw hart’.

Toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten en ten behoeve van een goed doel. De avond begint om 20.00 uur. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie vindt u op de website.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Asaf Papendrecht - Secr. Ina 't Jong

Grote Kerk, Kerkbuurt 80

asafpapendrecht@upcmail.nl www.asafpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!