Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Krea Kroeg - Wilgentenen Krans maken

Krea Kroeg - Wilgentenen Krans maken

18 december 2018
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vanavond is er Krea Kroeg. Je bent van harte welkom vanaf 20:00 uur. Neem een eigen werkje mee (knutselen, camera, tekenen, haken of waar je zin in hebt) en doe gezellig mee. Alleen voor de gezelligheid komen is ook prima. Aanmelden is niet nodig.

Koffie en thee kun je onbeperkt krijgen voor Euro 0,50.

Voor liefhebbers is er een programma. Deze avond kun je er voor kiezen om mee te doen met het maken van een Wilgentenen Krans. Je maakt een mooie gevlochten krans voor aan de muur of voordeur. Kosten Euro 10,- p.p. Opgeven via email voor 11 december.

Voor meer informatie mail naar kreakroeg@gmail.com.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptistengemeente Gemeente

Poldermolen 7

kreakroeg@gmail.com www.baptistenpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!