Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Fideel in Kerst

Fideel in Kerst

18 december 2018
Van 10:00 uur tot en met 15:30 uur

Vandaag houdt sociale wijkwinkel Fideel aan de Albert Schweitzerstraat van 10.00 tot 15.30 uur "Fideel in Kerst".

Tijdens Fideel in Kerst verkopen medewerkers en cliënten allerlei producten van Fideel. Ook andere locaties van de Gemiva-SVG Groep zijn present. Er zijn verse bakproducten van bakkerij De Plint zoals banketstaven en kerststollen. Er is een outlet van cadeauwinkel Gemivaria. Bij de kraam van textielatelier Van Katoen kunnen kerstmutsen gepersonaliseerd worden. Er is een koffiecorner met o.a. koffie of warme chocolademelk met...  en het Retrokoor komt kerstliedjes zingen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Sociale wijkwinkel Fideel en activiteitencentrum Variant

Albert Schweitzerstraat 115

gemiva-svg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!