Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuwjaarsconcert Excelsior '
12jan

Nieuwjaarsconcert Excelsior

Zaterdag 12 januari 2019 vanaf 20:15 uur.

Het orkest van Excelsior Papendrecht onder leiding van Ruud Welle verzorgt op zaterdag 12 januari 2019 het traditionele Papendrechtse Nieuwjaarsconcert.

Excelsior biedt de luisteraars een gevarieerd programma, met een knipoog naar het beroemde Nieuwjaarsconcert in Wenen. Allerlei genres zullen aan bod komen, als een tijdreis door vele stijlen. Daarnaast is Excelsior verheugd om deze avond te mogen samenwerken met de jonge talenten van Koperkwintet Pelgrim Brass. Het ensemble uit het schilderachtige, historische Delfshaven is in 2013 voor het eerst bij elkaar gekomen en de muzikale klik was direct voelbaar. Het kwintet focust zich vooral op het maken en spelen van eigentijdse programma’s en gaat verassende verbintenissen aan met andere artiesten, zoals met een volledig fanfare-orkest als Excelsior Papendrecht.

Een feestelijke, muzikale en verrassende opening van het nieuwe jaar door het orkest van Excelsior Papendrecht m.m.v. Pelgrim Brass in Theater De Willem. Kaartjes à Euro 12,85 (incl. de verhoogde BTW) zijn te reserveren via de website

Contactinformatie:
Locatie: Theater de Willem, Van der Palmstraat 4
Organisator: Muziekvereniging Excelsior
Website:http://www.excelsiorpapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!