Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open avond Papendrechtse Badminton Club'
30jan

Open avond Papendrechtse Badminton Club

Woensdag 30 januari 2019, van 19:45 uur tot 20:45 uur.

Heb je je voorgenomen om nu echt eens de daad bij het woord te voegen en te gaan sporten? Dan kun je voor de badmintonsport kiezen, een voor iedereen toegankelijke sport.

Maak kennis met PBC, de Papendrechtse Badminton Club, een vereniging die zich kenmerkt door het plezier in de sport en de sociale betrokkenheid bij elkaar. Topprestaties worden niet verwacht, fanatiek of relaxt spelen met plezier staat voorop. En niet te vergeten het after badminton. Na een inspannende avond op de baan, ontspannen in de kantine, napraten onder genot van een hapje en/of drankje.

Vandaag is er een open avond voor senioren (Iedereen van 18 jaar en ouder). Je wordt op deze avond bekend gemaakt met de basisvaardigheden van het badmintonnen door meer ervaren spelers. Bevalt je dat en heb je zin in meer, dan kun je als je lid wordt elke dinsdagavond trainen onder begeleiding van een professioneel bevoegd badmintontrainer. Een leenracket is beschikbaar en besluit je lid te worden dan krijg een kwaliteitsracket cadeau. Tevens ontvang je de eerste 2 maanden 50% korting op de contributie.

Vragen stel je via email of kijk op de website.

Foto: Papendrechtse Badminton Club

Contactinformatie:
Locatie: Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keizerweg 110
Organisator: Papendrechtse Badminton Club
Email:info@papendrechtsebc.nl
Website:http://www.papendrechtsebc.nl


Deel dit bericht met je vrienden!