Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Theemoment voor jongeren van het VO'
13feb

Theemoment voor jongeren van het VO

Woensdag 13 februari 2019, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Bij Stichting Hart voor IQ (HAVIQ) kun je terecht voor alles wat met hoogbegaafdheid te maken heeft: ontmoeting, onderzoek, begeleiding en onderwijs.

2019 is net begonnen…Onze agenda’s zitten zo vol dat de tijd voorbij lijkt te vliegen. We maken in 2019 vast ook weer genoeg mooie dingen mee, beleven speciale momenten die we ons graag blijven herinneren. Bijzondere herinneringen vragen om een bijzondere manier van bewaren!

In dit theemoment speciaal voor jongeren van het voortgezet onderwijs gaan we een memory jar maken. We kletsen, drinken thee (of iets anders) en snoepen van de lekkernijen. En maken een mooie fles of pot waar we de bijzondere momenten van dit nieuwe jaar in kunnen bewaren. Een tastbare herinnering, en fijn om weer eens terug te lezen als je je bijvoorbeeld even wat minder fijn voelt. Het teruglezen van die momenten bezorgt je vast en zeker weer een glimlach op je gezicht!

Wil jij ook een ontspannen moment voor jezelf, waarbij gezelligheid, oprechte aandacht en jezelf zijn voorop staan? Geef je dan snel op voor dit theemoment!

De kosten bedragen € 12,50. Graag vooraf aanmelden via info@hartvooriq.nl Na betaling is je plekje dan definitief.
Meer informatie op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Boeieraak 1
Organisator: Hart voor IQ
Email:info@hartvooriq.nl
Website:http://www.hartvooriq.nl


Deel dit bericht met je vrienden!