Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'NLdoet'
15mrt

NLdoet

Van vrijdag 15 maart 2019 tot en met zaterdag 16 maart 2019.

Papendrecht brengt ieder jaar weer een leger aan vrijwilligers op de been tijdens NLdoet, de grootste actie van Nederland die vrijwilligers en hun werk in de schijnwerpers zet. NLdoet is voor organisaties een mooie gelegenheid om zich te promoten, vrijwilligers te werven en geld in te zamelen. Vrijwilligers doen deze dagen klusjes, zoals een ruimte verven, een tuin opknappen, een high tea organiseren of een uitje organiseren voor cliënten. Zij maken op die manier kennis met uiteenlopende vormen van vrijwilligerswerk.

Ieder jaar doet Papendrecht groots mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet. Het werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties. Hét mooie van NLdoet is dat het nieuwe vrijwilligers aantrekt én uw klus wordt geklaard.

Klussen aanmelden voor 15 en 16 maart 2019
U kunt uw klus nu al aanmelden via NLdoet. Dus heeft uw organisatie een leuke, gezellige, uitgestelde, grote en/of kleine klus? Hebben de muren van uw clubhuis een likje verf nodig, is uw locatie aan een sopje toe, wilt u een verwendagje voor alle bewoners van uw organisatie of heeft u een andere leuke klus? Meld uw klus aan. U kunt dan meteen een financiële bijdrage van maximaal € 400,- aanvragen. Hoe eerder hoe beter, want op = op.

Meer over NL Doet in Papendrecht?
Organisaties die klussen willen uitvoeren en Papendrechters die als vrijwilliger-voor-een-dag mee willen doen: kijk op de website www.nldoet.nl en meld je aan!

Meer informatie over NLdoet en vrijwilligerswerk is verkrijgbaar bij het Vrijwilligerspunt, via www.vrijwilligersvacaturespapendrecht.nl, t. 078-6154741 (op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur) en per mail via vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bij diverse organisaties
Organisator: Gemeente Papendrecht, Sterk Papendrecht, Oranje fonds
Telefoonnummer: 078-6154741
Email:vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl
Website:www.nldoet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!