maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Speciaal klaverjastoernooi voor goede doelen

Speciaal klaverjastoernooi voor goede doelen

06 april 2019
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is er een speciaal klaverjastoernooi georganiseerd  door Klaverjasvereniging Gerbrandy, voor hun buren in de Gerbrandystraat en de Voedselbank in Papendrecht.

Het toernooi word gehouden in de grote zaal van het clubgebouw, P.S. Gerbrandystraat 31. Aanvang 10.30 uur (Zaal open vanaf 9.30 uur) Deelname kost € 15,00 per koppel (incl. een kopje koffie). Het inschrijfgeld komt ten goede aan activiteiten die de organisatie organiseert voor bewoners van de Gerbrandystraat.

Als u meespeelt, dan vraagt de organisatie u om iets te willen schenken voor de Voedselbank Papendrecht, kleine prijzen voor het toernooi en de loterij. U hebt vast wel nieuwe spulletjes die u niet gebruikt!

De Voedselbank kunt u steunen met het brengen van kleding (schoon) en eten, zoals rijst, macaroni suiker, spaghetti en alle verpakte etenswaren met een wat langere houdbaarheidsdatum. Spullen voor de voedselbank kunnen gebracht worden in de Coornhertstraat 4. Als u het zelf niet kunt brengen, maak dan een afspraak, dan komen we het ophalen met de voedselbankbus.

Er worden vandaag zeven partijen gespeeld volgens de Regels van de N.K.U. (Het Rotterdams Systeem). Alle prijzen worden geschonken door Sponsors. Er wordt na de 3e ronde een loterij gehouden ook voor de Voedselbank.

Meld u aan via de website (mogelijk tot 15 maart) vol=vol! (Hier vindt u ook meer informatie)

Foto: Klaverjasvereniging Gerbrandy

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Klaverjasvereniging Gerbrandy

P.S. Gerbrandystraat 31

www.gerbrandyclub.nl
Deel dit bericht met je vrienden!