maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

13 april 2019
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag organiseert Stichting SHIF een kinderkleding- en speelgoedbeurs. Er is een groot aanbod in baby- en kinderkleding in de maten 50 tot en met 176. Verder kunt u terecht voor schoenen, jassen, tassen, stripboeken, allerlei boeken, puzzels, spellen, binnen- en buiten speelgoed en curiosa. Kom lekker snuffelen.

Koffie, thee en limonade met overheerlijke taart staan in onze koffiecorner voor u klaar.

De opbrengst gaat naar Stichting Sure House Initiative Foundation. SHIF biedt kansarme kinderen educatie en maaltijden op verschillende locaties in Oeganda. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke Helder: 078-6152512.

Info

Organisator:

Adres:

Stichting Sure House Initiative Foundation (SHIF)

De Morgenster, Muilwijckstraat 1

Deel dit bericht met je vrienden!