maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Uitvaartbeurs

Uitvaartbeurs

13 april 2019
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

In zalencentrum De Palm wordt vandaag een speciale Uitvaartbeurs gehouden, waarbij allerlei onderdelen van de uitvaartzorg, begrafenis, crematie en nazorg aan bod komen en mensen ideeën op kunnen doen voor hun laatste wensen.

De uitvaartbeurs is een initiatief van Tineke van der Jagt die met deze gratis toegankelijke beurs een extra tintje wil geven aan het 25-jarig jubileum van haar onderneming in begrafenis- en crematieverzorging.

Ruim veertig exposanten geven die zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur acte de présence met onder meer een breed assortiment kisten, sieraden, bloemen maar ook muziek. Op het plein voor zalencentrum De Palm staan o.a. koetsen, rouwauto’s, een speciale bakfiets en een uitvaartbus opgesteld.

De bezoekers krijgen, als ze dat willen, bij binnenkomst een wensenboekje. Daarin kunnen ze thuis op hun gemak voor zichzelf nog eens te noteren hoe ze de eigen uitvaart graag ingevuld zien. Op de beurs kunnen de bezoekers bijzondere sieraden vinden om herinneringen aan een overledene in te bewaren maar ook bijv. een urn met aan de buitenzijde een silhouet van het gezicht van de dierbare. Daarnaast toont een steenhouwer wat er allemaal mogelijk is aan materialen, vormen en afbeeldingen voor grafstenen en zal een notaris vragen beantwoorden op het gebied van bijv. nalatenschap.

Tijdens een uitvaart kan er muziek worden gespeeld via een geluidsband of met behulp van een cd, maar men kan ook kiezen voor live muziek en om te laten horen wat mogelijk is, zijn er ook muzikanten op de beurs.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de uitvaartbeurs.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Tineke van der Jagt Uitvaartverzorging

In zalencentrum De Palm aan de vd Palmstraat

www.vanderjagtuitvaart.nl
Deel dit bericht met je vrienden!