maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Krea Kroeg - Workshop Houten Bord Beletteren

Krea Kroeg - Workshop Houten Bord Beletteren

16 april 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vanavond is er Krea Kroeg. Je bent van harte welkom vanaf 20:00 uur. Neem een eigen werkje mee (knutselen, camera, tekenen, haken of waar je zin in hebt) en doe gezellig mee. Alleen voor de gezelligheid komen is ook prima. Aanmelden is niet nodig.

Koffie en thee kun je onbeperkt krijgen voor Euro 0,50.

Voor liefhebbers is er een programma. Deze avond kun je er voor kiezen om mee te doen met een Workshop Houten Bord Beletteren. Je maakt een naambordje of zet een mooie tekst of quote op hout. Kosten Euro 5,- p.p. Opgeven via email voor 5 maart.

Voor meer informatie mail naar kreakroeg@gmail.com.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptistengemeente Gemeente

Poldermolen 7

kreakroeg@gmail.com www.baptistenpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!