dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Lukassen & Boer Verenigingsrun

Lukassen & Boer Verenigingsrun

17 april 2019
Van 18:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag vindt de tweede editie van de Lukassen & Boer Verenigingsrun plaats.  (Vorig jaar heeft de Rabobank de Clubkasrun overgedragen aan Lukassen & Boer. Alle verenigingen in Papendrecht kunnen rennen voor hun verenigingskas!

Elke vereniging kan zijn eigen aandeel in de bijdrage van Lukassen & Boer bij elkaar lopen. Ook dit jaar zal de avond vrijwel identiek aan die van de afgelopen jaren zijn. In samenwerking met Atletiek Vereniging Passaat zal de loop weer starten op de atletiekbaan.

  • Als eerste start om 18.30 uur de jeugd tot en met 15 jaar vanaf de atletiekbaan met hun, maximaal twee, rondjes rond het Sportpark Oostpolder.
  • Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven voor de oudere lopers die met een loop van maximaal vier rondjes hun bijdrage kunnen leveren aan de verenigingskas.

Ieder rondje levert een bijdrage op van € 1,50.

De Papendrechtse verenigingen zullen eind februari een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor deelname. De startkaarten zijn vanaf maandag 1 april af te halen op het kantoor van Lukassen & Boer aan de Wederik 10. De startkaarten zijn ook aan de start op woensdag 17 april verkrijgbaar.

Foto: Lukassen & Boer - De  start  van de 1e Lukassen & Boer Verenigingsrun

Info

Organisator:

Adres:

Lukassen & Boer

Start bij de Athletiekbaan van AV Passaat, Andoornlaan

Deel dit bericht met je vrienden!